Digitaal Keuren

Stigah keurmeesters kunnen nu makkelijk en snel de keuring van een hulpmiddel digitaal uitvoeren. Je hebt hiervoor alleen een smartphone, tablet of laptop nodig. Met je email adres krijg je toegang tot het online keuringsplatform en is een complete keuring afgerond in slechts een paar klikken. Bovendien is digitaal keuren beter voor het milieu en is het goedkoper dan keuren op papier.  

Professioneel en zorgeloos

Stigah beschikt over de meest uitgebreide en veilige keuringsprotocollen voor hulpmiddelen in Nederland & België. Door de digitale registratie van keuringen worden deze altijd op één plek vastgelegd en gedurende de levensloop van een hulpmiddel. Zo heb je altijd alle gegevens bij de hand en kan je eenvoudig professionele keuringsrapporten als PDF bestand delen met anderen.

De protocollen worden regelmatig bijgewerkt zodat je als keurmeester en hulpmiddelen leverancier altijd voldoet aan de laatste wet-en regelgeving, ISO en NEN normen en veiligheidseisen uit de praktijk. Wel zo prettig om je daar geen zorgen meer over te hoeven maken.

Eenvoudig koppelen

Veel klanten gebruiken eigen ERP systemen waarin ze de gegevens van hun hulpmiddelen hebben vastgelegd. Er zijn verschillende mogelijkheden om de keuringsresultaten van hulpmiddelen te verwerken in jullie eigen systeem. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op en dan helpen we je graag verder.

Wil je ook digitaal keuren?

Dat kan eenvoudig, vraag het aan en wij gaan direct voor je aan de slag. Als je werkgever zich al heeft aangemeld voor digitaal keuren dan krijg je binnen een paar uur een uitnodiging om te gaan keuren. Als dat nog niet het geval is dan gaan we er eerst voor zorgen dat er een overeenkomst komt waarmee de verwerking van jullie gegevens goed en veilig is geregeld.

De keuringssoftware is gebruiksvriendelijk en spreekt voor zich maar heb je liever een uitleg dan geven we je natuurlijk graag een gratis online demo.

Voordelen digitaal keuren

  • Eenvoudig, snel en geen papierwerk meer.
  • Professionele keuringsrapporten die je kan delen met anderen.
  • Beter voor het milieu & goedkoper dan keuren op papier.
  • Altijd keuren volgens de laatste wet- en regelgeving en veiligheidsnormen.
  • Klanten zien dat je onafhankelijk keurt met het meest veilige keurmerk.

Aanvragen digitaal keuren