Trainingen & Cursussen

01

Keurmeester Certificering

02

Herhalingstrainingen

03

Cursussen

Onze Trainers

Gerhard Regelink

Gerhard heeft zo’n 12 jaar gewerkt als internationaal vrachtwagenchauffeur en is daarna actief geweest als service coördinator in de keuken – en koeltechniek. Hij is 7 jaar werkzaam in de revalidatiebranche, waar hij startte als coördinator voor de aansturing van servicemonteurs. Aansluitend heeft hij zich gespecialiseerd tot Stigah keurmeester van hulpmiddelen. Hij is een gedreven specialist, die zijn kennis graag overdraagt en deelt. In zijn vrije tijd rijdt hij nog regelmatig op de vrachtwagen. 

Pieter Lohr

Pieter heeft ruim 18 jaar ervaring in de zorg branche. Hij is daar werkzaam als service engineer, keurmeester medische apparatuur, technisch trainer, WLZ en WMO technicus. Zijn overdracht van kennis doet hij op een creatieve en veelzijdige wijze. De mens staat voor hem centraal. Deze kleurrijke trainer geeft inspirerende cursusdagen, waar ruimte is voor eigen inbreng.

Voorwaarden

Voor de erkenning ontvang je per omgaande een factuur per e-mail. Na betaling wordt het proces voor Stigah erkenning gestart.

Je bedrijf voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Je bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK)
  • Je bedrijf verzorgt minimaal 10x per jaar onderhoud aan zorghulpmiddelen
  • Je bedrijf beschikt over de juiste gereedschappen en meetapparatuur om keuringen en inspecties uit te voeren
  • Beoogde medewerkers voor Stigah keurmeester zijn minimaal NEN 3140 VOP gecertificeerd.

Voorwaarden

Voor de bestelling van producten ontvang je per omgaande een factuur per e-mail. Zodra de betaling binnen is worden de producten direct per post aan verstuurd.

 

Als je de producten met spoed nodig hebt, neem dan even contact met ons op. Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch te bereiken op 0251-212993. 

 
 

Voorwaarden 

Voor de boeking van de training ontvang je per omgaande een factuur per e-mail. Na betaling wordt de boeking en reservering definitief.

Het annuleren van de training kan tot 4 weken voor de cursus dag kosteloos worden geannuleerd en wordt het bedrag teruggestort. Na 4 weken gelden de volgende annuleringskosten:

  • 4 tot 2 weken voor aanvang van de cursus € 75
  • Binnen 2 weken voor aanvang van de cursus € 150
  • Binnen 48 uur wordt het volledige bedrag in rekening gebracht
 
We behouden ons het recht voor om een training te annuleren of verplaatsen als er onvoldoende deelnemers zijn.
 
 

Als je de training naar een andere dag wilt verplaatsen, neem dan even contact met ons op.