Per 1 september 2021 staan Iris van Scheppingen, Hugo Henraat en Jean-Paul Zuidema aan het roer van Stigah. Een nieuw en uitdagend avontuur waarbij vooruitgang en veiligheid voorop staat. 

Voor Iris is Stigah geen onbekende; haar vader, Ted van Scheppingen heeft Stigah 17 jaar geleden opgericht samen met Albert Harteveld en Gerard Demers. Nu Iris het stokje overneemt is de cirkel weer rond. 

“De voortzetting van het bedrijf is altijd onze wens geweest. Ik ben blij dat het gedachtengoed en de kwaliteit blijven gewaarborgd en draag het met een goed gevoel over aan Iris, Hugo en Jean-Paul.” Aldus Albert Harteveld, die gaat genieten van zijn pensioen. 

Hugo en Jean-Paul hebben jarenlange ervaring met ICT en gaan dit inzetten om het keurmerk klaar te maken voor de toekomst. “Wij willen als eerste aan de digitaliseringsvraag van Stigah’s klanten en keurmeesters tegemoet komen. Hierbij staan snelheid, gebruiksvriendelijkheid en integratie centraal. Wij kijken ernaar uit om de wensen van gebruikers en klanten te inventariseren.”

“We zijn erg blij dat Jeannet Talman zich blijft inzetten voor Stigah zoals ze de afgelopen 11 jaar ook heeft gedaan. Haar kennis en ervaring is van groot belang voor de continuïteit en het contact met klanten. Onze klanten en relaties kunnen van ons verwachten dat wij nauwlettend de marktontwikkelingen volgen, richting geven aan veiligheid in de zorg en actief de dialoog opzoeken. Wij houden graag een vinger aan de pols en kijken uit naar samenwerking” Aldus Iris die de dagelijkse leiding voor haar rekening neemt. 

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op: 

Stigah
Garantiekeurmerk voor Hulpmiddelen
Tel: 0251-212993
Email: info@stigah.nl

Iris van Scheppingen
Tel: 06-12859812
Email: iris.van.scheppingen@stigah.nl