Per 1 september 2021 staan Iris van Scheppingen, Hugo Henraat en Jean-Paul Zuidema aan het roer van Stigah. Een nieuw en uitdagend avontuur waarbij vooruitgang en veiligheid voorop staat. 

Voor Iris is Stigah geen onbekende; haar vader, Ted van Scheppingen heeft Stigah 17 jaar geleden opgericht samen met Albert Harteveld en Gerard Demers. Nu Iris het stokje overneemt is de cirkel weer rond. 

“De voortzetting van het bedrijf is altijd onze wens geweest. Ik ben blij dat het gedachtengoed en de kwaliteit blijven gewaarborgd en draag het met een goed gevoel over aan Iris, Hugo en Jean-Paul.” Aldus Albert Harteveld, die gaat genieten van zijn pensioen. 

Hugo en Jean-Paul hebben jarenlange ervaring met ICT en gaan dit inzetten om het keurmerk klaar te maken voor de toekomst. “Wij willen als eerste aan de digitaliseringsvraag van Stigah’s klanten en keurmeesters tegemoet komen. Hierbij staan snelheid, gebruiksvriendelijkheid en integratie centraal. Wij kijken ernaar uit om de wensen van gebruikers en klanten te inventariseren.”

“We zijn erg blij dat Jeannet Talman zich blijft inzetten voor Stigah zoals ze de afgelopen 11 jaar ook heeft gedaan. Haar kennis en ervaring is van groot belang voor de continuïteit en het contact met klanten. Onze klanten en relaties kunnen van ons verwachten dat wij nauwlettend de marktontwikkelingen volgen, richting geven aan veiligheid in de zorg en actief de dialoog opzoeken. Wij houden graag een vinger aan de pols en kijken uit naar samenwerking” Aldus Iris die de dagelijkse leiding voor haar rekening neemt. 

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op: 

Stigah
Garantiekeurmerk voor Hulpmiddelen
Tel: 0251-212993
Email: info@stigah.nl

Iris van Scheppingen
Tel: 06-12859812
Email: iris.van.scheppingen@stigah.nl

Voorwaarden

Voor de erkenning ontvang je per omgaande een factuur per e-mail. Na betaling wordt het proces voor Stigah erkenning gestart.

Je bedrijf voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Je bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK)
  • Je bedrijf verzorgt minimaal 10x per jaar onderhoud aan zorghulpmiddelen
  • Je bedrijf beschikt over de juiste gereedschappen en meetapparatuur om keuringen en inspecties uit te voeren
  • Beoogde medewerkers voor Stigah keurmeester zijn minimaal NEN 3140 VOP gecertificeerd.

Voorwaarden

Voor de bestelling van producten ontvang je per omgaande een factuur per e-mail. Zodra de betaling binnen is worden de producten direct per post aan verstuurd.

 

Als je de producten met spoed nodig hebt, neem dan even contact met ons op. Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch te bereiken op 0251-212993. 

 
 

Voorwaarden 

Voor de boeking van de training ontvang je per omgaande een factuur per e-mail. Na betaling wordt de boeking en reservering definitief.

Het annuleren van de training kan tot 4 weken voor de cursus dag kosteloos worden geannuleerd en wordt het bedrag teruggestort. Na 4 weken gelden de volgende annuleringskosten:

  • 4 tot 2 weken voor aanvang van de cursus € 75
  • Binnen 2 weken voor aanvang van de cursus € 150
  • Binnen 48 uur wordt het volledige bedrag in rekening gebracht
 
We behouden ons het recht voor om een training te annuleren of verplaatsen als er onvoldoende deelnemers zijn.
 
 

Als je de training naar een andere dag wilt verplaatsen, neem dan even contact met ons op.