Er wordt op dit moment hard gewerkt om onze dienstverlening te digitaliseren en te verbeteren. Zo wordt er op dit moment een keuringsapp en keuringsportaal ontwikkeld. Hiermee willen we het werk voor Stigah keurmeesters makkelijker en sneller maken. Daarnaast willen we de informatie over keuringen meer transparant en toegankelijk maken. Hiermee wordt het voor eigenaren en gebruikers van hulpmiddelen makkelijker om snel inzicht te krijgen in de veiligheidsstatus van een hulpmiddel.

Doe je mee?

Wil je meedenken over de app en het portaal? We zijn op zoek naar mensen die in het eerste kwartaal van 2022 de software met ons willen testen. Schrijf je daarom in voor de test en wij zullen je dan uitnodigen als het zover is.


Voorwaarden

Voor de erkenning ontvang je per omgaande een factuur per e-mail. Na betaling wordt het proces voor Stigah erkenning gestart.

Je bedrijf voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Je bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK)
  • Je bedrijf verzorgt minimaal 10x per jaar onderhoud aan zorghulpmiddelen
  • Je bedrijf beschikt over de juiste gereedschappen en meetapparatuur om keuringen en inspecties uit te voeren
  • Beoogde medewerkers voor Stigah keurmeester zijn minimaal NEN 3140 VOP gecertificeerd.

Voorwaarden

Voor de bestelling van producten ontvang je per omgaande een factuur per e-mail. Zodra de betaling binnen is worden de producten direct per post aan verstuurd.

 

Als je de producten met spoed nodig hebt, neem dan even contact met ons op. Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch te bereiken op 0251-212993. 

 
 

Voorwaarden 

Voor de boeking van de training ontvang je per omgaande een factuur per e-mail. Na betaling wordt de boeking en reservering definitief.

Het annuleren van de training kan tot 4 weken voor de cursus dag kosteloos worden geannuleerd en wordt het bedrag teruggestort. Na 4 weken gelden de volgende annuleringskosten:

  • 4 tot 2 weken voor aanvang van de cursus € 75
  • Binnen 2 weken voor aanvang van de cursus € 150
  • Binnen 48 uur wordt het volledige bedrag in rekening gebracht
 
We behouden ons het recht voor om een training te annuleren of verplaatsen als er onvoldoende deelnemers zijn.
 
 

Als je de training naar een andere dag wilt verplaatsen, neem dan even contact met ons op.